Om kenneln

Ann-Christin Sundström och Beatrice Utterström heter vi som har denna kennel. Vi är mor och dotter som ansökte
om kennelnamnet Pawsibility och det godkändes 2014. Vi har uppfödning av vit och grå mellanpudel med
fokus på temperament och exteriör. Vi finns i Luleå.

Hundar har vi båda levt med från tidiga år med allt från finnspets, papillon och blandraser men första pudeln kom till oss 2001. Det var en glad mellanpudelkille av färgen grå (silver) som fick namnet Tiger (Fiuch Pudlas Silver Electric King). En fantastisk första hund med underbart temperament och arbetsvilja. Därefter har vi haft storpudlar och 2006 återgick vi sedan till mellanpudel då vi importerade en silverhane från Tjeckien. Han fick namnet Tjeck (Fiuch Seuch Beny Z Hory Hostýna). 2009 köpte vi in vår första vita mellanhane Shiro (Seuch Rascal of Dreaming Wonder), som vi importerade från Tyskland.

2010 fick Tiger sin sista kull där vi valde att köpa vår första tik Busa (SE RallyCh Aurora Charm's Electrical Snow) för att kunna fortsätta avla på Tigers gener. Hon är vit och är otroligt lik sin far i både temperament och utseende och vi hoppas att hennes valpar kommer få samma underbara utstrålning som hon själv har.

I övrigt är vi intresserade av mycket inom hundvärlden, ffa utställning där Anki är utbildad ringsekreterare och Bea är utbildad ringsekreterare och junior-handlingdomare. Bea tränar och tävlar även agility, rallylydnad och lydnad och har nyligen utbildat sig till rallylydnadsdomare.

Hundfoder är något som vi tycker är intressant och vi tror på en mer naturlig kost för hunden, BARF (Biologiskt Anpassad Rå Föda) eller färskfoder. Våra hundar äter färskfoder från Mush och Pondus.